Betalte undersogelser Danmark

Betalte undersøgelser præsenteres ofte som et hjemmebaseret job eller et bijob hjemmefra, hvor brugerne kan tjene penge seriøst ved at deltage i undersøgelser. Faktisk kan du sagtens opbygge en lille sideindtægt ved at deltage i undersøgelser. Men for at gøre det skal du følge nogle vigtige grundlæggende regler, som vi har udarbejdet i vores artikel på en detaljeret og letforståelig måde.

En aktiv usager kan tjene op til 3000 DKK om året med betalte undersøgelser. Det fremgik tydeligt af vores evaluering af andre brugeres erfaringer med alle undersøgelsesportaler. Det grundlæggende krav er aktivt medlemskab i flere onlinepaneler, dvs. en daglig vilje til at deltage i undersøgelser og være registreret hos mindst 10 onlineundersøgelsesudbydere. Vi anbefaler dig at tilmelde dig følgende undersøgelsesportaler gratis og uforpligtende for at tjene flere penge med undersøgelser.

De bedste undersøgelsesportaler

Belønningstyper: Kontanter, gavekort og genstande, Incitamenter pr. undersøgelse: 3 til 15 DKK, Udbetaling: fra $25 (3.000 point) eller $50 (5.000 point), Antal invitationer: omkring 10 undersøgelser på en måned, Alder for at deltage: fra 18 år, Kommentarer: Med YouGov vil du aldrig blive fravalgt til onlineundersøgelser, såvel som politiske undersøgelser, der ofte offentliggøres i medierne [ Read more …]

Belønningstyper: Kontanter, Incitamenter pr. undersøgelse: 5 til 20 DKK, Udbetaling: fra 75 DDK, men penge fra 250 DKK, Antal invitationer: omkring 15 undersøgelser på en måned, Alder for at deltage: fra 18 år, Præmietrækninger: Lodtrækning om nyt medlemskab for 5000 Euro og månedlige lodtrækninger, Kommentarer: Få gratis produkter til at teste derhjemme med Toluna [ Read more …]

Belønningstyper: Gavekort og konkurrencer, Incitamenter pr. undersøgelse: 10 til 100 point (op til 1 US$, flere loyalitetspoint er mulige), Udbetaling: fra 500 point (30 DKK), Antal invitationer: ca. 8 undersøgelser om måneden, Alder for at deltage: fra 18 år, Kommentarer: Loyalitetsprogram fra 5 deltagelser i undersøgelser, derudover ekstra point for hyppig deltagelse [ Read more …]

Når du vælger en undersøgelsesportal, bør du opstille kriterier, som er relevante for dig personligt. Hvilken form for betaling ønsker du, helst penge eller er også værdikuponer af interesse? Find ud af her, hvor høje betalingerne pr. undersøgelse cirka er for de bestemte undersøgelsesportaler. Og hvad er udbetalingsgrænsen? Jo lavere jo bedre, jo hurtigere vil du modtage din første udbetaling, så er en udbetaling på 10 dollars eller mere ønskværdig, eller kan den endda være højere? Du vil kun blive betalt ret hurtigt, hvis du bliver inviteret til betalte undersøgelser ofte og ofte.

Så vær også opmærksom på, hvor ofte du modtager invitationer, så du også kan begynde at tjene penge med undersøgelser på regelmæssig basis. De fleste undersøgelsesportaler vil invitere dig flere gange om ugen. Der er endda nogle, der inviterer dig til betalte undersøgelser næsten hver dag. Nogle gange er visse undersøgelsesportaler dog kun på udkig efter bestemte grupper af mennesker i en bestemt alder eller af et bestemt køn, som har lov til at tilmelde sig og deltage. I dette tilfælde giver det ingen mening at registrere sig hos dem, da deres registreringskriterier ikke matcher dig. Som følge heraf vil du måske ikke modtage nogen invitationer til betalte undersøgelser.

Nye paneler for betalte undersøgelser

Vi kontrollerer hvert onlinepanel for dets pålidelighed og endda betalingspraksis på forhånd. Din registrering og deltagelse i deres undersøgelser er helt gratis. Du indgår ikke i nogen kontraktlig forpligtelse og behøver ikke at opfylde nogen betingelser. Dette grundlæggende princip gælder for alle nye undersøgelsesportaler på vores liste. Det er bedst udelukkende at bruge vores liste over velrenommerede udbydere og markedsundersøgelsesinstitutter til at tjene penge med undersøgelser.

Belønningstyper: Kontanter, Incitamenter pr. undersøgelse: 5 til 15 DKK, Udbetaling: fra 10 US$ (10.000 point), Antal invitationer: ca. 30 undersøgelser på en måned, Alder for at deltage: fra 16 år, Kommentarer: Online Panel NET er vores egen undersøgelsesportal til at deltage i betalte undersøgelser dagligt og mange flere, f.eks. til betalte spil, test apps, fuldfør opgaver

Klassikere for betalte undersøgelser

I det følgende vil du finde udbydere, hvor et abonnement for det meste kun er muligt i en begrænset periode, f.eks. i begyndelsen af måneden. Enten er de for det meste klassikere blandt undersøgelsesportaler, eller også er de temaspecifikke undersøgelsesfællesskaber, som ikke altid leder efter nye medlemmer til betalte undersøgelser. Hvis du ikke bliver dirigeret til deres hjemmeside, så prøv igen ved en senere lejlighed. Der er ingen tekniske fejl fra vores side, og vores tilbud er heller ikke forældet – du er kommet til det rette sted!

Belønningstyper: Kontanter, Incitamenter pr. undersøgelse: 1 til 15 DKK, Udbetaling: fra 5 Euro (~ 35 DKK), Antal invitationer: omkring 10 undersøgelser på en måned, Alder for at deltage: fra 16 år, Kommentarer: Mobrog har også en separat app til mobilundersøgelser via smartphone

Belønningstyper: Gavekort, Incitamenter pr. undersøgelse: 10 til 30 DKK (og op til 100 DKK for specialundersøgelser), Udbetaling: fra 100 DKK, Antal invitationer: omkring 12 undersøgelser på en måned, Alder for at deltage: fra 16 år, Præmietrækninger: Lodtrækning om elektronik til nye medlemmer (f.eks. iPod touch) med Danske Meninger

Tjen penge med markedsundersøgelser

På vores hjemmeside om betalte undersøgelser finder du kun velrenommerede undersøgelsesportaler fra mestendels anerkendte markedsundersøgelsesinstitutter, som ofte har verdensomspændende erfaring med at gennemføre undersøgelser. De bliver ofte bestilt af store virksomheder til at udføre undersøgelser eller tests. Det giver dig mulighed for at tjene penge for din mening gennem disse institutter. Markedsundersøgelser er en integreret del af den økonomiske udvikling, som også giver os forbrugere mulighed for at deltage aktivt i udformningen af vores produkter, vores medier og vores miljø. Som respondent i deres betalte undersøgelser drager du fordel af den høje agtelse, som de har for deres deltagere og deres meninger, idet der gælder strenge databeskyttelsesregler, tilbydes en fair udbetalingsetik og leveres professionelle tjenester.

Inden for markedsundersøgelser er der strenge regler for databeskyttelse, som disse institutter er juridisk forpligtet til at overholde. Et velrenommeret markedsanalyseinstitut vil aldrig forsøge at sende dig reklamer, og det vil heller aldrig opkræve et gebyr for at registrere dig. Dine personlige oplysninger og adressedata bruges kun af institutterne til interne formål, til at skrive til dig via e-mail og til klart at identificere dig som deltager. Alle andre data vil blive anonymiseret i overensstemmelse med de juridiske bestemmelser om databeskyttelse. Dine personlige data må under ingen omstændigheder videregives til tredjepart. Din e-mailadresse vil kun blive brugt til invitationer til onlineundersøgelser. Der vil heller ikke være nogen reklame, da din registrering og deltagelse kun har til formål at besvare institutternes spørgsmål om forskellige emner. Betalte undersøgelser er således en seriøs mulighed for at tjene penge med sin mening i undersøgelser.

Ved at registrere dig på undersøgelsesportalerne indgår du ikke nogen kontraktlige aftaler. Dine registreringer og deltagelser er helt gratis for brugeren. Derudover kontrollerer vi hvert onlinepanel for dets pålidelighed med hensyn til databeskyttelse og betalingsetik på forhånd. Desuden kan du til enhver tid afmelde dig, enten på hjemmesiden eller blot ved at sende en e-mail til udbyderen. Du vil straks blive slettet fra deres mailingliste for betalte undersøgelser. Faktisk er der ingen forpligtelse til at deltage, f.eks. til at svare på alle e-mailinvitationer til betalte undersøgelser. Du kan selv bestemme, hvornår og hvor ofte du vil deltage i betalte undersøgelser. Det er dog tilrådeligt at registrere sig hos flere undersøgelsesportaler i begyndelsen for at modtage flere invitationer i alt og dermed tjene flere penge med undersøgelser.

Comments are closed.

No comments yet.

× Close