Betalte sporreundersokelser Norge

Betalte undersøkelser presenteres ofte som en hjemmebasert jobb eller en sidejobb hjemmefra, der brukere kan tjene penger seriøst ved å delta i undersøkelser. Faktisk kan du komfortabelt bygge en liten sideinntekt ved å ta undersøkelser. For å gjøre det må du imidlertid følge noen viktige grunnleggende regler, som vi har utarbeidet i vår artikkel på en detaljert og lettfattelig måte.

En aktiv usager kan tjene opptil 5000 NOK per år på betalte undersøkelser. Dette fremgikk av vår evaluering av andre brukeres erfaringer med alle undersøkelsesportalene. Det grunnleggende kravet er aktivt medlemskap i flere online paneler, dvs. en daglig vilje til å delta i undersøkelser og å være registrert hos minst 10 online undersøkelsesleverandører. Vi anbefaler deg å registrere deg gratis og uforpliktende hos følgende undersøkelsesportaler for å tjene mer penger på undersøkelser.

De beste undersøkelsesportalene

Belønningstyper: Kontanter, gavekort og varer, Insentiver per undersøkelse: 5 til 20 NOK, Utbetaling: fra 25$ (3 000 poeng) eller 50 US$ (5 000 poeng), Antall invitasjoner: ca. 10 undersøkelser i måneden, Alder for å bli med: fra 18 år, Kommentarer: Med YouGov vil du aldri utelukkes fra nettbaserte undersøkelser, samt politiske undersøkelser som ofte publiseres i media [ Read more …]

Belønningstyper: Kontanter, Insentiver per undersøkelse: 3 til 35 NOK, Utbetaling: fra 100 NOK, men penger fra 400 NOK, Antall invitasjoner: ca. 15 undersøkelser i måneden, Alder for å bli med: fra 18 år, Premietrekninger: Premietrekning av nytt medlemskap for 5000 Euro og månedlige premietrekninger, Kommentarer: Få gratis produkter du kan teste hjemme med Toluna [ Read more …]

Belønningstyper: Gavekort og konkurranser, Insentiver per undersøkelse: 10 til 100 poeng (opptil 10 NOK, flere lojalitetspoeng mulig), Utbetaling: fra 500 poeng (50 NOK), Antall invitasjoner: ca. 8 undersøkelser i måneden, Alder for å bli med: fra 18 år, Kommentarer: Lojalitetsprogram fra 5 deltakelser i undersøkelser, i tillegg ekstra poeng for hyppig deltakelse [ Read more …]

Du bør lage kriterier når du velger en undersøkelsesportal som er relevante for deg personlig. Hva slags betaling vil du ha, helst penger eller er også kuponger av interesse? Finn ut her hvor høy betalingen per undersøkelse er omtrent for de aktuelle undersøkelsesportalene. Og hva er utbetalingsgrensen? Jo lavere jo bedre, jo raskere vil du motta din første utbetaling, så er en utbetaling på 10 dollar eller mer ønskelig, eller kan det til og med være høyere? Du vil bare få betalt ganske raskt hvis du blir invitert til betalte undersøkelser ofte og ofte.

Så vær også oppmerksom på hvor ofte du mottar invitasjoner, slik at du også kan begynne å tjene penger med undersøkelser regelmessig. De fleste undersøkelsesportaler vil invitere deg flere ganger i uken. Det er til og med noen som inviterer deg til betalte undersøkelser nesten hver dag. Noen ganger er det imidlertid slik at enkelte spørreundersøkelsesportaler bare er på jakt etter bestemte grupper av mennesker, i en bestemt alder eller av et bestemt kjønn, som har lov til å registrere seg og delta. I slike tilfeller gir det ingen mening å registrere seg hos dem, ettersom registreringskriteriene ikke passer for deg. Som et resultat vil du kanskje ikke motta noen invitasjoner til betalte undersøkelser.

Nye paneler for betalte undersøkelser

Vi kontrollerer hvert enkelt panel på forhånd med hensyn til pålitelighet og betalingspraksis. Din registrering og deltakelse i deres undersøkelser er helt gratis. Du inngår ingen kontraktsmessige forpliktelser og trenger ikke å oppfylle noen betingelser. Dette grunnleggende prinsippet gjelder for alle nye undersøkelsesportaler som er inkludert i listen vår. Det er best å utelukkende bruke vår liste over anerkjente leverandører og markedsundersøkelsesinstitutter for å tjene penger på undersøkelser.

Belønningstyper: Kontanter, Insentiver per undersøkelse: 5 til 30 NOK, Utbetaling: fra 10 US$ ~ 100 NOK (10 000 poeng), Antall invitasjoner: ca. 30 undersøkelser i måneden, Alder for å bli med: fra 16 år, Kommentarer: Online Panel NET er vår egen undersøkelsesportal for å delta i betalte undersøkelser daglig og mange flere, f.eks. for betalte spill, teste apper, fullføre oppgaver

Klassikere for betalte spørreundersøkelser

Nedenfor finner du tilbydere der det stort sett bare er mulig å abonnere i en begrenset periode, f.eks. bare i begynnelsen av måneden. Enten er det stort sett klassikere blant undersøkelsesportaler, eller så er det temaspesifikke undersøkelsessamfunn som ikke alltid er på utkikk etter nye medlemmer til betalte undersøkelser. Hvis du ikke blir sendt videre til nettsiden deres, kan du prøve igjen ved en senere anledning. Det er ingen tekniske feil fra vår side, og tilbudet vårt er heller ikke utdatert – du er på rett sted!

Belønningstyper: Kontanter, Insentiver per undersøkelse: 5 til 30 NOK, Utbetaling: fra 5 Euro (~ 55 NOK), Antall invitasjoner: ca. 10 undersøkelser i måneden, Alder for å bli med: fra 16 år, Kommentarer: Mobrog har også en egen app for mobilundersøkelser via smarttelefon.

Tjen penger på markedsundersøkelser

På vår nettside om betalte undersøkelser finner du kun anerkjente undersøkelsesportaler fra anerkjente markedsundersøkelsesinstitutter, som ofte har verdensomspennende erfaring med å gjennomføre undersøkelser. De får ofte i oppdrag av store selskaper å gjennomføre undersøkelser eller tester. Dette gir deg muligheten til å tjene penger for din mening gjennom disse instituttene. Markedsundersøkelser er en integrert del av den økonomiske utviklingen, som også gir oss forbrukere mulighet til å delta aktivt i utformingen av produktene, mediene og miljøet vårt. Som respondent i de betalte undersøkelsene deres nyter du godt av den høye aktelsen de har for deltakerne og deres meninger, i og med at de har strenge regler for personvern, en rettferdig utbetalingsetikk og profesjonelle tjenester.

I markedsundersøkelser er det strenge regler for personvern, og disse instituttene er juridisk forpliktet til å følge dem. Et seriøst markedsanalyseinstitutt vil aldri forsøke å sende deg reklame eller ta betalt for å registrere deg. Person- og adresseopplysningene dine brukes kun til interne formål, til å sende deg e-post og til å identifisere deg som deltaker. Alle andre opplysninger vil bli anonymisert i samsvar med lovbestemmelsene om personvern. Personopplysningene dine vil ikke under noen omstendigheter bli gitt videre til tredjeparter. E-postadressen din vil kun bli brukt til invitasjoner til nettundersøkelser. Det skal heller ikke forekomme reklame, da din registrering og deltakelse kun har til formål å svare på instituttenes spørsmål om ulike emner. Dermed er betalte spørreundersøkelser et seriøst alternativ for å tjene penger på å svare på spørreundersøkelser.

Ved å registrere deg på undersøkelsesportalene inngår du ingen kontraktsmessige avtaler. Registreringen og deltakelsen er helt gratis for brukeren. I tillegg sjekker vi på forhånd om hvert enkelt nettpanel er pålitelig når det gjelder databeskyttelse og betalingsetikk. Du kan dessuten når som helst melde deg av, enten på nettstedet eller ved å sende en e-post til leverandøren. Du vil umiddelbart bli slettet fra deres adresseliste for betalte undersøkelser. Du er faktisk ikke forpliktet til å delta, f.eks. til å svare på alle e-postinvitasjoner til betalte undersøkelser. Du kan selv bestemme når og hvor ofte du vil delta i betalte undersøkelser. Det anbefales imidlertid å registrere seg på flere undersøkelsesportaler i begynnelsen for å motta flere invitasjoner totalt og dermed tjene mer penger på undersøkelser.

Comments are closed.

No comments yet.

× Close